Unesite dah proljeća u dom uz cvjećarnice Ira

Nakon duge i zamorne zime, u proljeće jedva čekamo temeljito urediti naše domove i apartmane, unijeti svježe elemente u dekor i što više vremena provoditi vani, na otvorenom.

U cvjećarnicama Ira se s veseljem dočekuje ovo razdoblje jer znamo kako dom i vrt učiniti ljepšim. Dekorativni elementi koji će oplemeniti vaš životni prostor nikada nisu bili maštovitiji – od posljednjih godina vrlo popularnih (i u gotovo svakom prostoru funkcionalnih) shabby chic dekora u pastelnim tonovima, preko moderno dizajnirane opreme za dom i malih komada namještaja koji svojim vrhunskim materijalima i aplikacijama prizivaju raskoš i luksuz, do retro dekorativnih elemenata koji će se stopiti s tradicionalnim dalmatinskim interijerima kamenih kuća i dvorova, u cvjećarnicama Ira možete po povoljnim cijenama napraviti potpuni makeover vašeg doma. Dovoljna je pokoja vaza, nekoliko dekorativnih jastučića, ukrasna kutija, efektno ogledalo ili raskošna zdjela za voće da biste se u svom životnom prostoru osjećali inspirirano!

Poseban naglasak je u ovoj proljetnoj sezoni stavljen na elemente eksterijera – bogato dizajnirane žardinjere i lagani vrtni namještaj otporan na atmosferske prilike (izrađen od aluminija i dekoriran tkaninama koje ne propuštaju vodu), te veliku kolekciju bilja i svježega cvijeća zahvaljujući kojima će vaši vrtovi, balkoni  i apartmani postati mjesto na kojem ćete rado boraviti i vi i vaši gosti.

A ako vam nedostaje ideja za uskršnje dekoracije, prepustite se vještim rukama naših dekoraterki: individualizirani pristup i najveća ponuda prigodnih elemenata dekora učinit će vaš kućni ili poslovni interijer oplemenjenim i nezaboravno uređenim za predstojeće uskršnje blagdane.

Odgovori

Your email address will not be published.

top