Vaša košarica je prazna.

Božićne kuglice IRA - Galerija slika

Božićne kuglice IRA - Galerija slika

Božićne kuglice predstavljaju najljepšu božićnu dekoraciju.

Ira commerce d.o.o. prepoznata je kao lider u uređenju doma u svim prilikama, a naročito u božićnom periodu. Naše božićne kuglice prepoznate su kao najljepše, s brojnim varijacijama i ukrasima.Božićne kuglice su omiljeni i unikatni proizvodi s kojima su naši kupci oduševljeni. Svaka kuglica je jedinstvena i predstavlja različite boje i oblike Božića. Metoda puhanog stakla je počela u starom Egiptu, gdje su od istoga izrađivali razne predmete, a ostala je prepoznata i danas kao kvalitetna, prirodna izrada. Božićne kuglice izrađujemo napuhavanjem rastopljenog stakla u mjehurić kroz puhalicu. Da bi proizveli kuglice s prugama u boji i spiralama, proizvođači stakla postavljaju štapiće, a zatim ih podižu puhalom. Puhano staklo pogodno je za razna unikatna i moderna božićna uređenja.Surađujemo s raznim proizvođačima na svijetu kako bi Vam osigurali najbolje od najboljeg, a osobito smo bazirani za kvalitetne i unikatne božićne kuglice koje će ukrasiti svako božićno drvce. Naše kuglice proizvedene su s pokretima rukama kako bi se stvorili nevjerojatni  i unikatni dizajni. Ovom tehnikom stvaraju se očaravajuće i fascinantne boje i detalji. Pogledajte naš prekrasni asortiman kako biste pronašli ideal za svoje uređenje božićnog drvca u širokom asortimanu i spektru boja i stilova! Kuglice dolaze u različitim bojama i varijacijama, a svaka kuglica je posebna i sadrži različite stilove i kombinacije boja. S njima je jednostavno urediti božićno drvce! Naše kuglice ukrasit će Vaše božićno drvce na raskošan i prekrasan način.Pogledajte našu bogatu ponudu božićnih kuglica koje će Vas oduševiti i inspirirati :

https://www.iracommerce.hr/bozicne-kugliceKvalitetu i unikatnost prepoznali su brojni naši kupci. Brojne pozitivne reakcije nas motiviraju, a naročito zadovoljni kupci u božićno vrijeme. Velik izbor cjelokupnog božićnog asortimana možete pogledati na sljedećoj poveznici:

https://www.iracommerce.hr/bozicni-asortimanU ovome blogu, pripremili smo Vam primjere kako izgledaju naše božićne kuglice na našim božićnim drvcima.Božićne kuglice 01 Božićne kuglice 02 Božićne kuglice 03 Božićne kuglice 04 Božićne kuglice 05 Božićne kuglice 06 Božićne kuglice 07 Božićne kuglice 08 Božićne kuglice 09 Božićne kuglice 10 Božićna kuglica 01 Božićna kuglica 02 Božićna kuglica 03 Božićna kuglica 04 Božićna kuglica 05 Božićna kuglica 06 Božićna kuglica 07 Božićna kuglica 08 Božićna kuglica 09 Božićna kuglica 10 Božićna kuglica 11 Božićna kuglica 12 Božićna kuglica 13 Božićna kuglica 14 Božićna kuglica 15 Božićna kuglica 16 Božićna kuglica 17 Božićna kuglica 18Vaša Ira commerce d.o.o.

Uljepšajmo svijet!