Vaša košarica je prazna.

Dostava cvijeća, buketa i cvjetnih aranžmana za Split i Zagreb

Besplatna dostava cvijeća, buketa i cvjetnih aranžmana za Split i Zagreb. Pogledajte našu bogatu ponudu cvijeća te razveselite nekoga dostavom cvijeća na kućni prag. 

Sigurni smo da ne postoji žena, a i pokoji muškarac koji ne voli dobiti cvijeće na poklon, bilo to za rođendan, godišnjicu, diplomu ili kao iznenadni znak pažnje, a Ira Commerce i naše Ira cvjećarnice su tu da vam pomognu s dostavom cvijeća. Darivanje cvijeća seže daleko u povijest, negdje između 12. i 13. stoljeća, kada je tumačenje cvjetnih poruka dovedeno do savršenstva, u dalekoj Kini i Japanu. Europa je upoznata s darivanjem cvijeća tek u 18. stoljeću, a najviše kako bi se izrazila ljubav. Razni su motivi za darivanje cvijeća, kao što su iskazivanje ljubavi, simpatija, zahvalnosti, tuge, suosjećanja, ali i veselja i cvijeće je naš vjerni pratilac na raznim životnim događajima i prekretnicama. Na linku možete pogledati našu online ponudu za koju je osigurana besplatna dostava cvijeća za Split i Zagreb: 

 https://iracommerce.hr/dostava-cvijeca 

 Kod odabira buketa i cvijeća za rođendan budite kreativni i razmišljate izvan granica. Pokloniti nekome prekrasno cvijeće predivna je gesta za svaku prigodu ili događaj. Svi jednostavno vole karakterističnu ljepotu cvjetova i način na koji nam podižu raspoloženje. Cvijeće je najpoželjniji poklon , a možemo ga darovati na rođendane, godišnjice, Valentinovo, ali i još puno drugih prilika. Dakle, cvijeće je jako važno kao poklon, a ljudi koriste ovaj rascvjetani dar da bi izrazili razne osjećaje. Neka cvijeće kao poklon bude izraz vaše duše, zato za poklon odaberite onaj cvijet kojim želite poručiti iskrene emocije osobi kojoj ga darujete. U današnje vrijeme cvijeće za ljude ima posebno značenje, iako je sama simbolika na neki način možda zaboravljena. Svaki cvijet ima svoju boju, miris i dušu te nadahnjuje svakog čovjeka. Cvijeće nas čini veselijima, a naš prostor ispunjava dodatnom svježinom i ljepotom.

Kako bi vam olakšali sami odabir cvijeća kao i dostavu istog, dio našeg asortimana je i  besplatna dostava cvijeća na području Splita i Zagreba. 

Nadamo se da će vam ove sjajne inspiracije naših vrijednih cvjećarki pomoći pri odabiru:

Svježe cvijeće 01 Svježe cvijeće 02 Svježe cvijeće 03 Svježe cvijeće 04 Svježe cvijeće 05 Svježe cvijeće 06 Svježe cvijeće 07 Svježe cvijeće 08 Svježe cvijeće 09 Svježe cvijeće 10 Svježe cvijeće 11 Svježe cvijeće 12 Svježe cvijeće 13 Svježe cvijeće 14 Svježe cvijeće 15 Svježe cvijeće 16 Svježe cvijeće 17 Svježe cvijeće 18 Svježe cvijeće 19 Dostava cvijeća 01 Dostava cvijeća 02 Dostava cvijeća 03 Dostava cvijeća 04 Dostava cvijeća 05