Vaša košarica je prazna.

Dostava, povrat i reklamacije

Besplatna dostava za sve online narudžbe iznad €60. Besplatna dostava svježeg cvijeća za Split i Zagreb. Pogledajte našu ponudu buketa i dekoracija te razveselite nekog dostavom svježeg cvijeća na kućni prag.

DOSTAVA 

Dostava unutra RH se vrši pomoću Intereuropa dostavne službe na Vašu adresu.

Za sve narudžbe iznad €60 dostava se ne naplaćuje!

Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i blagdanima.

Isporuka za veća mjesta i gradove je u pravilu u roku 3-5 radnih dana - a za manja mjesta te veće otoke do 15 radnih dana (nije moguća dostava na neke otoke). Sve detalje o dostavi možete pogledati na stranici: https://www.intereuropa.hr/tracking-paketa?pg=tracking.

Cijene dostave s PDV-om :

Do 10 kg  --> €4.15

Od 10 kg  do  20 kg --> €6.48

Od 20 kg do 30 kg --> €9.80

Od 30 kg do 100 kg --> €26.38

Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da pošiljku pregledate s vanjskih strana i provjerite ima li fizičkih oštećenja na proizvodu ili ambalaži. Ako je pošiljka neoštećena, samo u tom slučaju preuzmite paket, ako zamijetite oštećenje, odbijte preuzeti pošiljku. Nakon preuzimanja pošiljke raspakirajte I odmah pregledajte proizvod. Ako zamijetite oštećenje pošaljite nam fotografije oštećenja i NEOŠTEĆENE AMBALAŽE na: info@iracommerce.hr

Reklamacije proizvoda bez fotografija oštećenja i neoštećene ambalaže te nakon 5 dana od primitka proizvoda NE UVAŽAVAMO.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Osim spornih troškova, prodavatelj zadržava pravo da prilikom svih slijedećih narudžbi kupca koji je jednom ili više puta odbio primiti naručene proizvode, naplatu vrši isključivo kreditnom/debitnom karticom ili uplatom na žiro račun.
Za sva dodatna pitanja vezano uz dostavu unutar i van Hrvatske molimo da nas kontaktirate na

DOSTAVA ARANŽMANA I VIJENACA SPLIT I ZAGREB 

Poštovani kupci kako bi Vam što više olakšali krenuli smo s dostavom aranžmana od svježeg i umjetnog cvijeća, te adventskih vijenaca na Vaš prag. S obzirom na osjetljivost  aranžmana i adventskih vijenaca pobrinuli smo se da dostava cvijeća, koja je ujedno i najbrža bude i najsigurnija, te da Vaš proizvod stigne u izvornom stanju do Vas. U dostavu cvijeća smo uklopili našu garanciju, brzinu dostave, ljubaznost našeg dostavljača i isporuku na dan narudžbe  te je cijena privatne dostave za aranžmane i adventske vijence BESPLATNA.

POVRAT PROIZVODA

Ako niste zadovoljni s proizvodom iz bilo kojeg razloga, proizvod možete zamijeniti (u originalnom pakiranju) u roku od 14 dana od dana primitka robe, a mi ćemo Vam ga zamijeniti ili vratiti novac. Molimo Vas da sačuvate poštansku potvrdu koju ćete dobiti prilikom povrata robe kao dokaz. Povrat novca ili zamjena robe će biti obavljena što je prije moguće nakon primitka povrata.

Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu:

Ira Commerce d.o.o. (OIB:04881568165)

Bana Josipa Jelačića 20

21204 Dugopolje

Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom i računom.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na sljedećem linku: Obrazac za jednostrani raskid ugovora

REKLAMACIJE

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac ima pravo u roku od 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu ili povrat proizvoda ukoliko:

  • uoči nedostatke na proizvodima
  • dostavljeni proizvodi su neispravni
  • dostavljeni su proizvodi koji nisu naručeni.

Ira commerce d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, kupcu vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku 14 dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenski proizvod nije više raspoloživ, moguć je samo povrat sredstava.

Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu:

Ira Commerce d.o.o. (OIB:04881568165)

Bana Josipa Jelačića 20

21204 Dugopolje

Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom i računom.

Dostava cvijeća

SVJEŽE CVIJEĆE

Besplatna dostava cvijeća za Split i Zagreb! Najbrža i najsigurnija dostava cvijeća na Vaš kućni prag.

Zakon o zaštiti potrošača regulira otkazivanje narudžbe.
Za većinu proizvoda otkazivanje narudžbe nije moguće, ali ako narudžbu otkažete prije početka rada, rado ćemo Vam udovoljiti zahtjevu. Otkazivanje narudžbe regulirano je Zakonom o zaštiti potrošača. Narudžba se može otkazati samo prije početka izrade proizvoda.

Zadržavamo pravo storniranja narudžbe i naplate iste ukoliko narudžba nije u skladu s uvjetima poslovanja. Ukoliko Ira commerce nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će i obavijestiti kupca proizvoda telefonski ili e-mailom za eventualnu kupnju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda.

Ukoliko ste iz nekog razloga nezadovoljni našim proizvodom ili uslugom, molimo Vas da nam se odmah obratite e-mailom, telefonski ili pismeno.

Pravo na reklamaciju korisnik stječe ukoliko:

1) naručeni proizvodi nisu isporučeni po uputama iz narudžbe

2) naručeni proizvodi ne odgovaraju izabranima

3) kvaliteta isporučenih proizvoda ne odgovara standardima.

Sukladno čl.8 st.2 Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Ira Commerce d.o.o.

ili

na e-mail:  info@iracommerce.hr. Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.