Vaša košarica je prazna.

Umjetno cvijeće za groblje

Umjetno cvijeće za groblje se nosi za sprovode, blagdan Svih svetih, Božić i ostale blagdane i godišnjice.

Na svijetu postoji milijun različitih vrsta cvijeća, ali se neko cvijeće nosi i koristi samo za određene prilike. Tradicijski se na grobove naših pokojnika nose aranžmani i lampioni. Iako neki vjeruju da to cvijeće ništa ne znači, narodne predaje govore drukčije. U našoj ponudi pronaći ćete najvjernije umjetno cvijeće za groblje pomoću kojega možete i sami izraditi predivne aranžmane za groblje, a također u ponudi imamo i već gotove aranžmane od umjetnog cvijeća. Na linku: https://www.iracommerce.hr/nadgrobne-dekoracije možete pronaći posude i vaze za aranžiranje, kao i ostali materijal potreban za izradu aranžmana.


Najčešće cvijeće koje se nosi na groblje je: krizanteme, ruže, orhideje, margarete itd. Ovo su biljke koje se najčešće nalaze u aranžmanima za Sve svete. Krizantema ima posebnu simboliku jer predstavlja žaljenje, prolaznost i žaljenje, a posebno je zanimljivo to što cvjeta isključivo u doba studenoga. Žute krizanteme predstavljaju ljubav, a bijele iskrenost. Žuta boja cvijeća je ona koja budi osjećaj sreće i radosti te je simbol prijateljstva. Bijela boja cvijeća označava čistoću, mir i simbol je nevinosti, duhovnosti i svetosti. Narančasti buketi predstavljaju energiju i toplinu. Ružičaste boje cvijeća za groblje predstavljaju otmjenost, mladost, nevinost i sreću. Crvena boja simbolizira strast, ljepotu i hrabrost.


Cvjetni aranžmani za groblje klasičan su način na koji se većina ljudi pozdravlja s preminulim poznanicima, prijateljima, kolegama ili bliskim osobama. U našoj web shop ponudi, uz umjetno cvijeće i cvjetne aranžmane pronađite još i razne vijence te ruže i latice. Nudimo raznovrsno cvijeće za groblje, raznolikih boja I veličina. U našim cvjećarnicama aranžmani za groblje mogu biti napravljeni i po Vašim željama.


Umjetno cvijeće za groblje - galerija

Umjetno cvijeće za groblje 1 Aranžman za groblje 1 Umjetno cvijeće za groblje 2 Aranžman za groblje 2 Umjetno cvijeće za groblje 3 Aranžman za groblje 3 Umjetno cvijeće za groblje 4 Aranžman za groblje 4 Umjetno cvijeće za groblje 5 Aranžman za groblje 5